Inkoopactie zonnepanelen

Collectieve inkoopactie zonnepanelen

Beste Wijkgenoot,

Zoals we onlangs hebben laten weten hebben we een zeer interessant actieaanbod ontvangen van de drie geselecteerde leveranciers. Het aanbod van de leveranciers hebben we naast elkaar gezet in een Excel overzicht, welke je hieronder kunt vinden. (tab 1: totaaloverzicht van de 3 leveranciers, tab 2: New Solar, tab 3: Masters in Solar, tab 4: Bloemendal / DE partner). De vergelijking is gebaseerd op diverse onderdelen. De technisch adviseur heeft deze onderdelen beoordeelt met plus / min en plus-min. Het advies is om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de andere vergelijkingsaspecten. Voor het legplan van de zonnepanelen adviseert de technisch adviseur te kiezen voor een oost-west ligging. Met zonnepanelen richting oost-west wek je namelijk de gehele dag stroom op terwijl de opbrengst bij een zuidelijke oriëntatie vooral rond de middag piekt. Zeker ook met het oog op het risico van het uitschakelen van panelen bij overbelasting van het net is de oost-west oriëntatie gunstiger.

Geef svp uiterlijk 19 april door welke leverancier(s) jou vrijblijvend mag/(mogen) benaderen. Wij gaan jouw contactgegevens vervolgens 22 april delen met de leverancier(s). Mocht je te zijner tijd een offerte ontvangen en hier vragen over hebben neem dan gerust contact met ons op.

 

Hieronder een overzicht van het aanbod van de geselecteerde leveranciers van de inkoopactie zonnepanelen. Onder het aanbod staat het keuzeformulier om aan te geven welke voorkeur je hebt voor een of meerdere leveranciers. Graag ontvangen we, als je mee wilt doen, uiterlijk 19 april je voorkeur. 

 

Keuzeformulier inkoopactie zonnepanelen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Heb je een vraag voor het buurtteam?

Het Buurtteam wordt gevormd door bewoners uit de wijk met ondersteuning van de energiegidsen van IkWilWatt en professionals op het gebied van maatwerkadvies, financiën en coördinatie en inclusiviteit.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
We informeren je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.