Disclaimer

Algemeen

Deze website (eurowoningentoekomstbestendig.nl) biedt informatie en materiaal van algemene aard. De informatie is niet bedoeld als vervanging van deskundig advies. Als u vertrouwt op de informatie op deze website, doet u dit volledig op eigen risico.

Externe links

Op deze website kunt u links naar externe websites vinden. Eurowoningentoekomstbestendig.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud of betrouwbaarheid van deze externe websites en het opnemen van links impliceert geen goedkeuring.

Wijzigingen en nauwkeurigheid

De inhoud van eurowoningentoekomstbestendig.nl kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie compleet, correct of up-to-date is.

Aansprakelijkheid

Eurowoningentoekomstbestendig.nl is niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit of in verband staat met het gebruik van deze website of de onmogelijkheid deze te gebruiken. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade.

Intellectueel eigendom

De inhoud van deze website, waaronder teksten, afbeeldingen en logo’s, is eigendom van eurowoningentoekomstbestendig.nl en is beschermd door intellectuele eigendomsrechten.

Contact

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer, neem contact op via info@eurowoningentoekomstbestendig.nl.

Contact

Heb je een vraag voor het buurtteam?

Het Buurtteam wordt gevormd door bewoners uit de wijk met ondersteuning van de energiegidsen van IkWilWatt en professionals op het gebied van maatwerkadvies, financiën en coördinatie en inclusiviteit.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
We informeren je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.