Collectieve inkoopactie zonnepanelen

Zonnepanelen, het blijft een interessante investering
Onlangs is door de Eerste kamer besloten dat de salderingsregeling vooralsnog niet wordt afgebouwd. Met zonnepanelen kun je dus blijven profiteren van deze regeling. Met de salderingsregeling mag je overtollig opgewekte stroom door zonnepanelen terugleveren aan het net. De stroom die je teruglevert mag je vervolgens wegstrepen tegen de stroom die je verbruikt. Lever je meer terug dan je verbruikt, dan krijg je daar een terugleververgoeding voor. Zonder salderingsregeling blijven zonnepanelen echter ook zeer interessant. Energie die je zelf opwekt, hoef je niet in te kopen. Inmiddels is al meer dan de helft van de Eurowoningen voorzien van zonnepanelen. 

Prijzen zonnepanelen gedaald 
Op dit moment zijn de kosten voor het aanschaffen van zonnepanelen gunstig. Er is sprake van een  markt met dalende prijzen en veel aanbieders. Het is daarom een goed moment om nu in te stappen. Als Buurtteam Eurowoningen Toekomstbestendig hebben we inmiddels met 3 leveranciers afspraken lopen. Op basis van de interesse in de collectieve inkoopactie gaan we opnieuw om tafel met deze leveranciers. Het aanbod gaan we dan verder optimaliseren.
Het verbeterde aanbod van de leveranciers zullen we aan je voorleggen. Jij laat ons dan weten welke leverancier vrijblijvend contact met je mag opnemen.

 

Interesse? Meld je dan bij voorkeur direct aan, maar uiterlijk 21 maart. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Jos Smook via het contactformulier. Ook voor vragen rondom financiële mogelijkheden voor het aanschaffen van zonnepanelen kunt u het Buurtteam raadplegen. Folkert Looij kan in een oriëntatiegesprek inzicht geven in de mogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld de Stimuleringslening Duurzaamheid van de gemeente Leusden.

 

Aanmelden collectieve inkoopactie zonnepanelen 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.